THE Show 2022: Kevin Gray & Sunny Components

0

Et af højdepunkterne ved THE Show i Long Beach var at møde den legendariske mastering engineer, Kevin Gray. Han var på stedet til et offentligt interview på scenen med vores helt egen podcast-producer, Mitch Anderson. Den båndede samtale vil snart blive udgivet som en eCoustics-podcast.

Efter interviewet fulgte Mitch Kevin til udstillerlokalerne. Jeg erfarede efterfølgende, at Kevin kom med en overraskelse til Mitch. Det var hans prøvepresning af Kirsten Edkinsuudgivet kommende album, Former og lyde. Det bliver den første udgivelse under Kevins nye label, Coherent Records. Jeg vidste ikke, at jeg snart ville høre den første offentlige demonstration af albummet.

Der kom en sms fra Mitch, “Jeg skal prøve at finde et værelse til at prøve Kevins prøvepresning. Værelse 421.”

Sms-skærmbillede fra Mitch Anderson

Op på fjerde sal pilede jeg, hvor jeg blev elskværdigt mødt af Lenny Mayeux af MoFi distribution der overvågede et fantastisk rum med ultra avanceret lyd af Solrige komponenter.

Lydanlæg medfølger Stenheim Alumine 5 SE Højttalere, CH Precision 1 Series Electronics L1, P1, M 1.1 Mono Block-forstærkere, C1 DAC og D 1.5 SACD/MQA/CD-afspiller (USA Premier). Plus en Brinkmann Audio Balance Pladespiller, AudioQuest Dragon Speaker, Power og Interconnects (nye), Harmonic Resolution Systems Inc. Audio standere, dæmpningsplader, Vortex fødder og Helix.

Mit gæt er, at det samlede system koster omkring $300.000. Sandsynligvis mere.

Nogle udstillere er generelt forsigtige med at introducere ukendte faktorer, men Lenny kunne ikke have været pænere og fik hurtigt gang i det.

Sunny Components Room 421 på THE Show 2022
Jeremy Sikora, aka @budget_audiophiler får sin chance på midtersædet.

På en eller anden måde endte jeg på sweet spot midtersædet.

Ikke alene fik jeg at høre afsløringen af ​​et utroligt nyt album fra en fantastisk kunstner, jeg fik også oplevet sonic nirvana på et avanceret lydsystem, som få får en chance for at opleve.

Jeg fangede noget af det fra min iPhone, da noget fortalte mig at arkivere dette øjeblik.

Fortsæt med at læse: Vis rapporter fra THE Show 2022

Reklame. Rul for at fortsætte med at læse.

lignende indlæg

Leave a Reply