THE Show 2022: Wilson Benesch & Audio Imports

2

For mere end 20 år siden investerede jeg tusindvis af dollars i en ny kulfiber tonearm fra en britisk start-up kaldet Wilson Benesch. Min lokale forhandler i det sydlige Ontario var en af ​​de første til at tilbyde Wilson Bensch Circle Pladespiller, og den solgte ret godt på det tidspunkt; det var bestemt ikke billigt på et tidspunkt, hvor pladespillerproducenterne havde det svært, og mine muligheder i Toronto var Linn, VPI, Audiomeca, Rega og Basis.

I et øjebliks vanvid bestilte jeg en Michell Gyrodeck SE fra producenten direkte og fik monteret Wilson Benesch 0.5 Tonearm med en Benz Micro Gilder MC-patron med lav effekt.

Lyden var den bedste, jeg nogensinde havde oplevet fra min pladesamling, men det var også $8.000 CDN og ikke en klog investering på det tidspunkt i mit liv, da jeg forberedte mig på en permanent flytning til USA, hvor jeg har boet i næsten 25 år .

Jeg solgte det hele med tab, og den komponent, jeg savnede mest, var tonearmen.

Wilson Benesch Discovery II højttalere med stativ
Wilson Benesch Discovery II højttaler med stativ

Wilson Benesch bygger meget innovative lydkomponenter; at innovation kommer til en ret høj pris.

Deres beslutning om at gå ind i højttalerkategorien for mange år siden var en interessant og logisk overgang for dem; ingen forudså virkelig genfødslen af ​​vinyl på det tidspunkt, og de har ingeniør- og produktionskapaciteten til at skabe fremragende lydende udstyr.

Wilson Benesch Discovery II Isobarisk højttaler
Wilson Benesch Discovery II højttaler med stativ

Wilson Benesch Discovery II-højttalerne er ikke nye for mig; Jeg har hørt dem til flere shows og er altid blevet imponeret over deres skala og dynamiske egenskaber.

Det Ypsilon Phaethon SE integreret forstærker ($52.000 USD) og DAC 1000SE Ventil DAC ($52.000) blev brugt til at køre Discovery II i et meget stort rum, og jeg er ikke sikker på, at den var ideel med hensyn til basgengivelse, som jeg syntes var lidt mager og også spændende på udstillingsvæggene.

Højttalerne er fremragende transducere; lad ikke mine syn på, hvordan leverandører fortsætter med at begå de samme fejl ved udstillinger, afholde dig fra at lytte. Jeg har hørt Discovery II i meget mindre rum og ryster på hovedet over deres følelse af skala, klarhed og fremragende billeddannelse.

$100.000 værd Trin III kabler var mildest talt overdrevne; “hvis du skal spørge…” kabelvæve, der blev brugt i mange rum, var ikke et godt tegn, hvis industrien forsøger at fremme ideen om, at high-end lyd er opnåelig for mange flere mennesker end nogensinde før.

Det er en meget større diskussion, der skal føres. Jeg håber, at branchen er opmærksom på problemet, fordi feedbacken vedr min redaktion tyder på, at jeg faktisk er på samme side som mange af jer.

Reklame. Rul for at fortsætte med at læse.

For mere information: wilson-benesch.com | audioimports.com

Fortsæt med at læse: The Show 2022 Show Reports

lignende indlæg

Leave a Reply